Our apartment

Her kommer der lige et lille kighul ind til vores lejlighed. Vi har nemlig, endelig, fået nogle af vores mange billeder op. Vi mangler kun lige tre, som ikke kunne komme op og hænge med betonsøm, og så mangler jeg stadig en ramme til et sidste billede. Er så glad for, at vi i det mindste har fået nogle af billederne op. Jeg skal nok lave et større indlæg til vores lejlighed, når vi har fået det sidste på plads. Hvad synes i?

Translation below. 

IMG_7709

TRANSLATION here’s a little sneak peak into our apartment. We finally got some of the photos on the wall, but unfortunately some of the pictures didn’t fit with the nails we bought, so there’s still some photos left to be hung up. What do you think?

IMG_7710

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s