Instagram profile of the month: Signe Bay

Nogle af jer kender hende måske allerede, for denne måneds instagrammer er nemlig Signe Bay. Jeg har fulgt hende længe på Instagram, og tror jeg liker samtlige af hendes billeder, fordi jeg synes hun altid formår at få sådan et flot skær i sine billeder.
Signe Bay er indehaver er Signe Bay STUDIO og er bl.a. stylist og photograf. hun tager nogle flotte billeder, og rigtig flotte stilleben. Er især rigtig vild med nogle af hendes mange bordopsætninger – de ser altid så indbydende ud, at man har helt lyst til at sætte sig til bord og være med i hendes univers. I kan finde meget mere på hendes hjemmeside lige her, og hvis i er ligeså vild med hendes billeder som jeg, så kan i følge hende på Instagram lige her.

Pssst! Hvis du ikke fik læst sidste måneds instagram profil, kan du læse, eller genlæse, indlægget lige her.

Translation below. 

Signe Bay, Atelier Krogbeck

All photos are from Signe Bay’s Instagram profile

TRANSLATION Some of you may know her already: This month’s instagram profile is Signe Bay. I have been following her account for a long time, because I think she always manages to get such a nice lighting in her pictures.
Signe Bay’s proprietor is Signe Bay STUDIO and is a stylist and photographer. She takes some great pictures and really beautiful still life-photos. I’m particularly fond of some of her many table settings – they always look so inviting that one wants to get to the table and join her universe. You can find much more on her website right here, and if you’re as crazy about her pictures as I can follow Instagram right here.

Pssst! if you did’n catch last month’s Instagram profile you can read it, or re-read it, right here.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s