A small wednesday tip

Hermed kommer jeg med et lille onsdagstip. Forleden ville jeg finde noget nyt at se på TV eller en serie, som fangede mig. Der faldt jeg over “Amazing interiors”, som er en dokumentar/serie på Netflix, hvor helt vilde hjem bliver vist frem. I hvert afsnit ser man nogle som er i gang med at tranformere deres hjem, samtidig med, at der vises reportager af folk, som allerede har bygget deres drømme hjem. Nogle af husene er helt vildt ekstreme, og hvis jeg skal være helt ærlig, ville jeg aldrig selv kunne bo der. Men de er så ekstreme og gennemførte, at det er nogle virkelig fede hjem, man bliver præsenteret for. Så grimt, at det er pænt. Man bliver også præsenteret for nogle virkelige cool boliger, hvor man med større sandsynlighed kan forestille sig selv bo. Serien er helt klart et kik værd, hvis man mangler noget at se, og mangler noget andet end endnu en serie, eller endnu film.

Jeg har vedhæftet nogle billeder af nogle af de ‘amazing interior’ fra programmet, så i lige kan få et indblik i, hvad det er jeg lokker jer til at se 😉
Translation below. 

Amazing interiors, Atelier Krogbeck

All the photos are taken from Mail Online

TRANSLATION I hereby pass on a lille Wednesday tip for you. The other day I wanted to find a new serie or just watch something new in TV. Then I fell across “Amazing interiors”, which is a documentary/series on Netflix, where incredible homes are displayed. Each episode shows the home of someone who is in the middle of transforming their home, but also reports of people who have already built the home of their dreams. Some of the houses are completely wild, and if I have to be honest, I would never want live there. But they are so extreme and accomplished that it’s really cool homes that you’ll be presented with. So ugly that it’s nice. You will also be presented with some real cool homes, where you are more likely to imagine yourself living. The series is definitely worth a watch.

I have attached some pictures of some of the ‘amazing interiors’ from the program so you can get an insight into what I’m luring you into seeing 😉

 

Amazing interiors 2, Atelier Krogbeck

 

Atelier Krogbeck

En mening om “A small wednesday tip

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s