Monday mood #9

Jeg er kommer hjem fra ferie idag. Det er altid dejligt med ferie, men må indrømme, at jeg er glad for at være hjemme igen. Det var en dejlig ferie sammen med min familie, men buffeten på hotellet blev kedeligere fra dag til dig, og synes man godt kan blive lidt træt af varmen – specielt når vinden, når det endelig blæser, er som at stå med hovedet i en føntørre, puha! Ude godt, hjemme bedst, og så så er det altid dejligt at komme hjem med en dejlig nougat-brun hudfarve.
Som billederne måske tydeligt antyder, så er jeg træt efter en lang dag med rejse, så denne mandagsmood er lidt sløv i det – faktisk ligger jeg allerede i min seng, i skrivende stund. Hvordan har jeres mandag været?

Translation below. 

monday mood, Atelier Krogbeck, vacay

All photos from Pinterest 

 

TRANSLATION I’m home from vacation. It’s alway great to be on holiday, but I have to admit I’m happy to be home again. It was a lovely holiday with my family, but the hotel buffet became boring from day to day, and the heat gets annoying in the end – especially when the wind, when the weather finally is windy, is like standing with your face into a hairdryer.
As the pictures may clearly indicate, I’m tired after a long day of travel. Therefor, this Monday’s mood is a bit sleepy – in fact I’m already in my bed. How has your Monday been?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s