Things to do in August

Ny måned, ny liste. Jeg nåede to ud af tre af punkterne fra sidste måneds liste, selvom der så måske skulle komme i hvert fald to nye punkter, så bliver det altså en kort liste i denne omgang. Jeg håber sådan at vejret følger med hele måneden igennem, for der er altså ikke noget bedre end en dansk sommer, og siden jeg selv har været på ferie udenlands, har jeg ikke rigtig fået nydt den danske sommer i fulde drag, som jeg ellers godt kunne tænke mig.

Translation below.

1. Vogue like a painting
Som jeg forudsagde sidste måned, så var det ikke sikkert jeg nåede denne på min to-do liste. Det kan jeg så have glæde af denne måned, og jeg glæder mig – har allerede snakket med en veninde, at vi skal ind og se udstillingen sammen.

2. Loppemarkeder
Jeg elsker loppemarkeder. Jeg synes simpelthen det er så hyggeligt at finde guld og finurlige tingeltangel mellem ragelse, som også er at finde på sådanne markeder. Jeg har ikke været på nok loppemarkeder, så august er ved at være sidste chance, hvis vejret skal være med.

things to do in august, atelier krogbeck

Flea market treasures from last time I went on a flea market, and the other two photos are from Kunstforeningen Gl. Strand

TRANSLATION New month, new list. I can cross over two out of three of the points from last month’s list. I hope so that the weather stays good through the whole month because there is nothing better than a Danish summer, and since I’ve been on holiday abroad, I have not really enjoyed the Danish summer in full bloom.

1. Vogue like a painting
As I predicted last month, I did not get time to this last month. Therefor, I can enjoy the exhibition this month.

2. Flea markets
I love flea markets. I simply think it’s so nice to find gold and quirky pieces. I have not been to enough flea markets, so August, and some of september, is the last chance for the good flea markets.

 

Atelier Krogbeck

2 meninger om “Things to do in August

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s