Dear diary #4

sommerens måned, tørkens måned, feriens måned. Juli måned har i år mange navne, men en ting er sikkert, og det er, at juli har stået i feriens tegn, i hvertfald for mit vedkommende. I juli måned har jeg være på Roskilde Festival, været i London og været på Mallorca. Jeg tror aldrig nogensinde, at jeg har rejst/holdt så meget ferie så meget på én måned, hvor det har været tre forskelige destinationer. Det har været dejligt med så meget ferie – og er stadig godt i gang med at nyde Mallorca lidt endnu, så er det lidt hård at rejse så meget – der er hele tiden en kuffert der skal pakkes og en der skal pakkes ud, og al det vasketøj, der automatisk også følger med… men hvis at pakke en kuffert og vaske tøj er det eneste der tager energi, så er det til at overkomme 😉

Translation below. 
Roskilde 2018Photos from Roskilde Festival, which you can read more about right here

Juli måned har også været en varm en af slagsen, hvilket har medført at selvom vejret har været fantastisk, har det næsten været for varmt nogle dage, så de er blevet brugt på bl.a. at kigge på pæne boliger.

Alvhem, Atelier Krogbeck 1Nice livingroom in a very nordic style, and you can see more photos right here.
Photo from Alvhem

Udover at jeg selv har været ude at rejse, så har mange af jer fulgt med her på bloggen, hvor jeg har skrevet om mine rejser. I har denne måned kigget på min lille London guide på budget, som er en kort beskrivelse af, hvordan man får 5 dejlige dage i London uden at bruge penge på diverse entreer til museer. Derudover har nogle af jer også gået tilbage i arkiverne og kigget lidt med på min Rom-guide, som jeg lavede sidste år –  det er altid sjovt at kigge med i, hvad i finder interessant at læse, og måske genlæse.

London, Atelier Krogbeck 2

Photos form my little London guide-post.

TRANSLATION July has hd many names this year; the month of summer,  the month of the drought in Denmark, and lastly, the month og vacation. One name in paticular have been essential for my July this year, which is vacation: In July I have been at the Roskilde Festival, been to London and I’m currently tanning in Mallorca. I dont think I’ve ever  traveled so much in one month with three different destinations, but it’s definitely wonderful to travel and to have vacation.

Atelier Krogbeck

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s