White on white

Se lige en fin bolig! Jeg er helt vild med den, synes simpelthen den er så fin, moderne og samtidig feminin, men ikke på en meget tøset måde – selvom det er tydeligt en kvinde bor her. Derudover kan jeg rigtig godt lide de naturlige farver, som skaber ro og samtidig kontrast til al det hvide. Normalt er jeg ikke så vild med mange hvide farver, da jeg synes det hurtigt kan virke intetsigende og kedeligt, men her er der en naturlig balance med de få udvalgte farver.

Translation below. 

Alvhem, Atelier Krogbeck 1Alvhem, Atelier Krogbeck 5Alvhem, Atelier Krogbeck 4

All photos are from Alvhem

TRANSLATION What a nice home! I so into it –  it’s modern and at the same time feminine, but not in a very girly way – although it’s obvious that it’s a woman who lives here. In addition, I like the natural colors, which creates calm and at the same time contrast to all the white colors. Normally, I don’t like many white furniture and walls, because I think it may seem bland and boring, but here’s a natural balance with the few selected colors.

 

Alvhem, Atelier Krogbeck 3Alvhem, Atelier Krogbeck 2

 

Atelier Krogbeck

En mening om “White on white

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s