H&M Home expanding

Nyhed, nyhed, nyhed! H&M Home udvider deres sortiment med møbler og lamper. Deres nuværende sortiment byder på alt fra fine puder og pynte ting, til køkken redskaber og tæpper. Jeg er selv fan af deres nuværende produkter, og man kan fornye boligen til ingen penge med deres priser, som alle kan være med på. Derfor blev jeg glædeligt overrasket, da jeg læste at H&M Home nu også vil lave møbler og lamper.
Deres nye produkter kommer i slutningen af juli måned, som kan købes online, så det er jo snart, og så åbner der en selvstændig H&M Home butik i Købmagergade senere på året. Mens vi venter, kan vi lige kigge på de første pressebilleder, som er udkommet, og se på de fine nye sager.

Translation below. 

H&M Home, Atelier Krogbeck

All photos is from H&M

TRANSLATION News, news, news! H&M Home expands their current home assortment to include furniture and lamps.Their current assortment offers everything from cute pillows and decorating items to kitchen utensils and blankets. I am a fan of their current products, and I like how you can renew your home with their items, since the prices are for everyone. That’s why I was pleasantly surprised when I read that H&M Home now also wants to make furniture and lamps.
Their new products will be available at the end of July, where it can be purchased online. Furthermore, an an independent H&M Home store will open in Købmagergade, Copenhagen, later this year. While we wait, we can just look at the first press pictures that have been published.
Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s