London calling

Nu drager jeg mod London, hvor jeg vil være at finde de næste par dage. Selvom jeg har besøgt byen flere gange, så er der altid noget at komme efter 😉 Jeg har planlagt et par indlæg, så der ikke bliver helt stille herinde, mens jeg er væk – tager nemlig ikke min computer med, så det bliver i den grad ferie! Jeg har vedlagt lidt billeder fra sidste gang jeg var i London, som var i januar 2017.

Translation below. 

London, Atelier Krogbeck

Photos from my trip to London in January 2017. 1st photo is from Cafe Royal, 2nd photo is from China town, 3rd photo is from a very good shopping area, and the last photo is from an excellent japanese restaurant. 

 

TRANSLATION I’m just about to leave for London for the next couple of days. I have been there several times, but there’s always something to go back for. I have a couple of posts planned, in order for the blog not to go totally silent, while I’m away. Furtheremore, I have attached some photos from my last trip to London, which was in January 2017.

IMG_5234

Kensington Gardens 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s