Contrasts

Denne fine bolig, byder på en masse kontraster, men uden det får et for hårdt udtryk. Jeg er normalt ikke så meget til for mange kontraster i boligen, da det hurtigt dels kan se kedeligt ud, men også få et koldt og hårdt udtryk. Dette er dog ikke tilfældet her, som før nævnt. Jeg kan særligt godt lide, hvordan sofapuderne bryder kontrasterne mellem det lyse og det mørke, med deres rav-farve. Derudover er jeg helt vild med lampen over sofabordet, den er simpelthen så fin! Hvad synes i?

Translation below.

Alvhem, Atelier Krogbeck 1Alvhem, Atelier Krogbeck 3Alvhem, Atelier Krogbeck 2

All photos taken from Alvhem

TRANSLATION This nice residence offers a lot of contrasts. I’m usually not too much into contrasts in the home, since it can quickly look either boring or  get a cold and harsh expression. However, that is not the case here. I particularly like how the sofa pillows break the contrasts between the bright and the dark, with their amber color. In addition, I really like the lamp above the coffee table! What do you think?

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Contrasts

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s