Roskilde Festival 2018 review

Som mange af jer ved, så var Roskilde Festivalen i fuld gang sidste uge, og jeg var selvfølgelig med. Det er tredje gang jeg har været afsted, og det var sublimt som altid. Dette år bød på lækker mad, god musik og en masse støv. Sidstnævnte var knap så fantastisk.
En veninde og jeg arbejde under festivalen, og have besluttet os for at bosætte os i medarbejdercampen. Det er jeg godt nok glad for, at vi gjorde. Jeg havde lykkelig glemt hvor ulækkert Roskilde kan være. Det kan også være jeg bare er blevet for gammel, til at bo mellem skrald og kæmpe højtalere… Et kæmpe plus, eller bare en rigtig god beslutning, var, at min veninde og jeg valgte at bruge penge på mad og ikke leve af dåsemad. Der er jo så meget lækkert mad at finde, og selvom det koster, så er det altså bare lækkert at få noget festival gourmet fremfor dåsemajs- og tun. Det hjalp dog også på budgettet, at vi arbejdede på en burgerjoint, som gav gratis mad, når vi havde vagt – dog skal jeg ikke have hverken burger eller pommes frites i et langt stykke tid!
Med eller uden støv, så var Roskilde Festival 2018 en god oplevelse, og jeg skal helt sikkert med igen næste år, for festival stemningen fås altså bare ikke bedre en på Roskilde.

Translation below. 

Roskilde 2018

Don’t worry, it’s just a temporary tattoo! The Run DMC is an inside joke · The sunlight highlights all the dust

TRANSLATION As many of you know, the Roskilde Festival was last week and, of course, and I was there. It’s the third time I’ve gone, and it was sublime as always. This year offered delicious food, good music and a lots of dust. 
A friend and I worked during the festival and decided to settle in the volunteer camp. I am glad that we did. I had happily forgotten how disgusting Roskilde can be. Or maybe I’m just getting too old, to camp between garbage and giant speakers… A huge plus, or just a very good decision, was that my friend and I chose to spend money on food and not live off canned food the whole week (alså known as the poor student diet). There is so much delicious food to find, and even though it costs, it’s just nice to have some festival gourmet rather than canned corn or tuna. It also helped the budget  a little that we worked at a burgerjoint, who gave free food whenever we had shifts – but that also means I’m not eating either burger or fries for a great amount of time now!
With or without dust, Roskilde Festival 2018 was a good experience, and I will definitely be back next year –  the festival atmosphere is just a little better at Roskilde Festival.

 

IMG_7193

From Eminem’s concert at the Orange Stage – about 100.000 people attended his concert, and even though we stood quite far away, the concert was good!

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Roskilde Festival 2018 review

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s