Things to do in July

Nu er vi kommet til den officielle feriemåned, og derfor skal i da selvfølgelig ikke snydes for min to-do-liste for juli måned.

1. Ferie x2
Udover jeg lige er kommet hjem fra en uges Roskilde Festival, så drager jeg mod London et par dage, og sidst på måneden tager jeg sydpå mod Mallorca. Juli måned står derfor i feriens tegn, og jeg regner stærkt med at komme hjem dejlig nougat-brun.

2. Gl. Strand: Vouge like a painting
Gl. Strand kunstforening kører en udstilling ved navnet ‘Vouge like a painting’, som kunne være interessant at besøge – eftersom meget af måneden byder på ferie i andre lande, må dette ‘to do’-ønske måske vente til august, vi får se.

3. Læse en masse bøger
Eftersom jeg har flere timer på både fly og på stranden, forventer jeg at komme godt i gang med nogle af mine mange bøger. Jeg elsker bøger, og elsker også at købe bøger. Dette betyder dog også, at jeg har en længere venteliste på bøger, som jeg skal have læst mig igennem. Jeg har en forkærlighed for klassikere, da jeg synes det er fedt at læse noget på godt gammeldags sprog, men også fordi, at de ældre bøger ofter afspejler den tid de er skrevet i, på en helt anden måde, end hvis det var en bog skrevet i dag. Derudover synes jeg ofte man kan blive helt overrasket hvor velskrevet og forud for sin tid nogle af de ældre bøger kan være. Og ja, jeg er måske lidt en bog-nørd.

Translation below.

things to do in july

Two small photos from Gl. Strand, the rest is my own pictures.

 

TRANSLATION we have officially summer vacation, and of course you should not be cheated for my two-do list for July.


1. Holiday x2
Besides I have just returned from a week of Roskilde Festival, I’ll go to London for a couple of days, and at the end of the month I’ll head south to Mallorca. The month of July is therefore in the sign of holiday.
 

2. Gl. Strand: Vouge like a painting
Gl. Strand kunstforening runs an exhibition called ‘Vouge like a painting’, which could be interesting to visit, though this ‘two do’-wish may have to wait until August, since I have so much travelling.
 

3. Read a lot of books
Since I have several hours on both airplanes and on the beach, I expect to read some of my many books. I love books and love to buy books too.However, this also means that I have a longer waiting list for books that I want to read. I have a love for classics, because I think it’s nice to read something with good old-fashioned language, but also because the older books often reflect the time they are written in a completely different way than if they were written today. In addition, I often think you can be totally surprised how well written and ahead of their time. And yes, I might be a book-nerd.

 

Atelier Krogbeck

2 meninger om “Things to do in July

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s