Monday mood #7

Der har godt nok været stille fra min side af, i et stykke tid nu. Der har virkelig været tempo på fra Uni-siden og så lige en uge på Roskilde Festival bagefter. Det skal der laves om på nu! Jeg er tilbage, har sommerferie, og tid til det jeg kan lide; nemlig blogge.

Det er jo mandag, og denne mandag byder på et par mood-billeder. Selvom jeg allerede tog hjem fra Roskilde lørdag, så hærger efterveerne stadig; træthed, hoste og snot i alle retninger – en rigtig Roskilde Festival syge, så der er ikke så meget på programmet i dag. Hvordan ser jeres mandag ud?

Translation below.

Monday mood

All photos from Pinterest

TRANSLATION It has been quiet for a while now, since I have been working in a high pace with the University, and then I went to Roskilde Festival for a week. But now I’m back, I have summer vacation, officially!

It is Monday, and this Monday offers a couple of mood pictures. Even though I already went home from Roskilde on Saturday, the aftermath still rages; tiredness, cough and snot in every direction – a real Roskilde Festival sick, therefor there is not much on the program today. What does your Monday look like?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s