Wonderful and personal

Hold nu op, det er lang tid siden jeg har været forbi Atelier Krogbeck! Juni måned har stået i eksamenernes tegn, og har derfor brugt al min energi på dette – og så har der også lige været en halsbetændelse indenover samtidig, så energien er blevet brugt andetsteds end her, beklager! Jeg har stadig en enkelt eksamen tilbage, før jeg helt kan gå på sommerferie, men i dag blev der dog lidt tid og energi tilovers, så der kunne komme et fint lille indlæg til jer her – det skyldes også, at jeg forleden faldt over en billedreportage fra Bolig Magasinet, som viser Sofie Linde og Joakim Ingversens fine hjem frem, som jeg synes jeg lige ville vise frem her også.

Translation below.
Atelier Krogbeck, Linde 11111Atelier Krogbeck, Linde 222Atelier Krogbeck, Linde 333Atelier Krogbeck, Linde 555

Jeg er helt vild med de mange farver, og at hvert rum har sin egen farve på væggene. Selvom der er ikke er sparet på farverne, så spiller det hele sammen, og ser super flot ud, og dermed får et personligt udtryk. Hvad synes i?

Atelier Krogbeck, Linde 444Atelier Krogbeck, Linde 777Atelier Krogbeck, Linde 888All photos taken from Bolig Magasinet 

 

TRANSLATION long time, no see! it’s been a long time since I’ve been active on Atelier Krogbeck! June have been dedicated to studies, and so I’ve spent all my energy on exams – and a throat infection, therefor, the energy has been used elsewhere, sorry! I still have a single exam before I officially can go on summer vacation, but today there was some time and energy left for a nice little post for you. I came across an image reportage from the Bolig Magasinet, which shows Sofie Linde and Joakim Ingversen’s nice home, which I think I would just like to show here too.

I love the many colors and that each room has its own color on the walls. Even though the many different colors, it all plays together and looks great and gives a personal expression. What do you think?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s