Gaver til studenten

Det er nu blevet den tid af året, hvor studenterne er begyndt at titte frem i gadebilledet. Jeg kan selv huske hvor dejlig en tid det var, og sikke tiden passerer hurtigt,  det føles som var det kun sidste år jeg selv skulle på vogntur. Jeg har samlet en lille samling af ting, som jeg synes er nogle gode bud til gave til studenterne. Nogle af tingene fik jeg selv dengang jeg blev student, og har bare været så glad for dem. Når man bliver studenter er der ikke lang tid til man flyver fra reden (for nogle), hvilket betyder, at man får mange praktiske ting, pæne, men i den praktiske ende.

Translation below.

Studentergaver, Atelier Krogbeck

Han Kjøbenhavn solbriller · Jane Kønig øreringe · Georg Jensen øloplukker · Daniel Wellington ur · MENU vase · Acqua di Gioia perfume · Kubus lysestage · Kay Bojesen abe · Royal Copenhagen tekande · Medusa figur

 

TRANSLATION It’s that time of the year where students starts walking the streets with their new hats. I can remember how lovely a time it was –  it feels like it was only last year I got my student cap. I have gathered a small collection of things that I think are some excellent gifts for students. When you become a student flying from the nest isn’t far away in the future (for some), which means that you get many practical things –  nice but practical.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s