A home of hygge

Jeg er helt forelsket i hængekøjen i soveværelset. Det ser simpelthen så hyggeligt ud! Derudover kan jeg godt lide al den messing-detaljerne, der har sneget sig ind hist og her. Jeg må dog indrømme at jeg normalt ikke er fan af ældre malerier med gamle store guldrammer – synes det ser så klodset ud i et moderne hjem, men må indrømme at her kommer de til sit ret, og passer så fint ind med resten af møblementet. Hvad synes i?

Translation below. 

Home, Atelier Krogbeck 2Home, Atelier Krogbeck 3Home, Atelier Krogbeck 4Home, Atelier Krogbeck 5Home, Atelier Krogbeck 6Home, Atelier Krogbeck 1

Photos from Alvhem

TRANSLATION  I’m in love with the hammock in the bedroom. It simply looks so cozy! In addition, I like all the brass details. However, I must admit that I’m usually not a fan of older paintings with old big gold frames – looks clumsy in a modern home, but have to admit that they come to their right here, and fit in with the rest of the furniture. What do you think?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s