Monday mood #6

Endnu en uge er gået, og det er (desværre) blevet mandag igen. Denne omgang en af de lidt tungere, i og med, at jeg er started eksamen i dag. En 48 timers lang, kedelig og absolut uinteressant eksamen. Dagens ‘mood’ er måske ret tydeligt at afkode, i det, det bare har stået på eksamenskrivning hele dagen. Der er intet værre end at sidde indespærret, i sin lille celle af en lejlighed, en hel dag, mens vejret er så fænomenalt godt. Øv med øv på. På den lyse side, så har jeg en undskyldning for at kunne drikke massere af kaffe. Normalt kan jeg ikke drikke mere end en enkelt kop eller to, for ellers bliver det er for stort energi-boost, og jeg kan derfor ikke sove om aftenen. Det kan jeg heldigvis nu, og sidder i skrivende stund og nyder en dejlig kold iskaffe 😉

Translation below.

Monday mood, Atelier Krogbeck

Photos from Pinterest

TRANSLATION Another week has passed and its (unfortunately) Monday once again. This Monday is one of the slightly heavy ones, since I started an exam earlier today. A 48 hour long, boring and absolutely uninteresting exam. This might make todays ‘mood’  quite easy to decode. There is nothing worse than sitting in your small cell of an apartment, a full day, while the weather is so phenomenal. Bitter with bitter on. On the bright side, I have an excuse to drink a lot of coffee. Normally, I can not drink more than a single cup or two, because otherwise it will be too much of an energy boost and I wont be able to sleep. Fortunately, I therefor have the benefit of enjoying a nice cold cup of ice coffee 😉

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s