Dear diary #3

Kære dagbog,

Hvis jeg sagde der var fart på i april, så har der været endnu mere fart på i maj måned. Der var ikke så meget på programmet til at begynde med, men aftaler og opgaver sneg sig ind, og nu sidder vi allerede d. 31 og kan kigge tilbage på en måned der er fløjet forbi.

Alvhem, Atelier Krogbeck 1

From my blog post “personalize it”, which you can read or re-read right here.

Udover måneden er gået hurtigt, har den også været dyr. Ikke nok med min computer lige skulle en tur til doktoren, så skulle der betales gas, el og en masse andre regninger. Og jer som har fulgt med, kan måske huske at jeg også er kommet til at købe nogle fine glas? Jeg fandt jo som sagt mine elskede Chr. VIII hvisvinsglas med grøn kumme, og de var heller ikke helt billige.

Atelier Krogbeck, flea market

My beloved white wine glasses.

Næste måned byder på eksaminer i lange baner, så er allerede godt i gang med at læse op, hvilket har krævet sin kaffe i lange baner. Hvis i selv er i samme situation, eller bare skal have tankerne afledt, kan i tjekke nogle af mine seneste indlæg ud som byder på lidt inspiration efter det kongelige bryllup mellem Harry og Meghan, månedens instagrammer og  lidt inspiration til badeværelset.

Translations below. 

Atelier Krogbeck, bolig blog, coffee

 

TRANSLATION Dear diary,

If I said April passed by quickly, there is no comparison with May.There wasn’t scheduled  lot to begin with, but appointments started to pile up, and now it’s already the 31st of May.  

Besides the month has gone fast, it has also been an expensive month. Not only did my computer have a trip to the doctor, but the gas, electricity and a lot of other bills had to be paid. And the ones of you, who have followed along on the blog, may remember that I have also bought some fine glass? I found my beloved Chr. VIII white wine glasses, and they weren’t quite cheap either.

Next month offers examinations, which will require, and already have required a lot of coffee. If you are in the same situation or just needs a distraction, you can check out some of my recent posts that offer a little inspiration from the royal wedding between Harry and Meghan, Instagram profile of the month and a little inspiration for the bathroom.

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s