Crush on Kubus by Lassen vase

by Lassen har lanceret en ny vase i deres velkendte serie Kubus – jeg har da også en af deres lysestager stående herhjemme. Den nye vase er kvadratisk, ligesom deres andre produkter, og er derfor nem at placere i hjemmet – enten alene eller sammen med andre ting. Jeg er ret vild med den smalle hvide model, da jeg synes den har et lidt mere feminint og elegant udseende, men er samtidig rå med dens kvadratiske og lidt industrielle look. Vil ikke have noget i mod at have den stående herhjemme 😉

Vasen er lanceret her i år 2018, selvom selve designet er fra 2014. Den findes i både sort og hvid, og kommer i to størrelser – hvad synes i om den nye vase?

Translation below. 

kubus-by-lassen-atelier-krogbeck.jpg

photos from by Lassen

 

TRANSLATION by Lassen has launched a new vase in their well-known serie Kubus – I have one of their candle holders myself. The new vase is square, like their other products, and is therefore easy to place in the home – either alone or among other things. I’m really like the white model, because I think it has a slightly more feminine and elegant look, but is also raw with its square and slightly industrial look. Wouldn’t mind having it here at home 😉

The vase launched in 2018, although the design itself is from 2014. It is available in both black and white and comes in two sizes – what do you think of the new vase?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s