Flea market treasures

Loppemarkeder byder på både skrald og guld, og det er jo netop guldet man gerne vil finde. Jeg elsker at tulle rundt på loppemarkeder, men det er sjældent jeg køber noget, for synes det er sjovere at finde ting på loppemarkeder, som jeg virkelig ikke kan leve uden, og ting som man ikke kan købe i almindelige butikker.

Jeg fandt guld forleden. Jeg var på loppemarked og fandt mine elskede Chr. VIII glas fra Holmegaard (nogle har måske læst om min forkærlighed for glassene her).
Jeg har længe ledt efter de grønne hvidvinsglas – de dukker op i ny og næ på auktion, men hammerslaget kommer altid langt over mit budget. Derfor slog jeg til med det samme, da jeg hørte om disse, og at sælgeren oven i købet havde en fornuftig pris. Kræmmeren der solgte mig dem havde dem derhjemme, og ville tage dem med til mig den næste dag. Glassene havde tilhørt hans far, og havde været gemt væk i avispapir fra 1994 i en kasse.

Nu er jeg så den glade ejer af 12 perfekte grønne Chr. VIII hvidvinsglas, og jeg har derfor glas til at dække fint op til når vi får gæster i lejligheden. Er i også loppe-elskere, ligesom jeg?

Translation below.

Atelier Krogbeck, flea market

 

TRANSLATION Flea markets offer garbage and gold. I love flea markets, but I rarely buy things, because it’s more fun to find things in flea markets that you can’t buy in normal stores.

I found gold the other day. I was at a flea market and found my beloved Chr. VIII glasses from Holmegaard (some may have read about my love for the glasses here).
I’ve been looking for the green white wine glasses for a long time – they sometimes appear at auctions, but they always goes above my budget. That’s why I immediately bought these ones, when I heard the seller also had a reasonable price. The man who sold them to me, had them at home and would bring them the next day. The glasses had belonged to his father and had been tucked away in a news paper from 1994.

Now I’m the happy owner of 12 perfect green Chr. VIII white wine glasses!

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Flea market treasures

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s