Simple coolness

Nogle mennesker har en naturlig simpel tilgang til livet, men uden det bliver kedeligt. Denne lejlighed er lige det: Den er simpel, og meget moderne, men små detaljer hist og her gør den hjemlig, og giver en sjæl til hjemmet, specielt når farvepaletten er så neutral som den er her. Og som altid, er jeg imponeret over hvor fint folk kan indrette sig på så lidt plads!

Translation below.

Alvhem, Atelier KrogbeckAlvhem, Atelier Krogbeck 5

All photos taken from Alvhem

TRANSLATION Some people have a natural simple approach to life, but without becoming boring. This apartment is very alike: It’s simple, and very modern, but small details here and there makes it homely, and gives a soul to the home, especially when the color palette is as neutral as it is here. 

Alvhem, Atelier Krogbeck 2Alvhem, Atelier Krogbeck 4Alvhem, Atelier Krogbeck 3

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s