Monday inpspiration #7

Kalenderen siger det er blevet mandag igen. Den siger også at det er 2. pinsedag, hvilket selvfølgelig betyder, at det er national helligdag her i DK. Det er også min kære moders fødselsdag i dag, så denne mandag byder på flere ting.

Trods disse mange ting mandagen i dag byder, så har jeg ikke så forfærdeligt mange planer, oven på en weekend som har budt på arbejde. Jeg skal selvfølgelig fejre min mor, men skal også se om jeg kan nå at læse en lille smule op; jeg har lige fået læseferie, hvilket er dejligt, men det betyder også, at motivationen for at komme i gang med selv at skulle læse, halter lidt. Det er nogle gange bare sværere selv at skulle få sig selv i gang. Derfor er denne mandags inspiration denne kop kaffe. Kaffen som er hård trængende, skal motivere mig, sætte mig i gang, og få øjnene helt spærret op, inden dagen rigtig begynder.
Hvordan ser jeres mandag ud?

Translation below.

skc3a6rmbillede-2018-05-21-kl-10-18-08.png

 

TRANSLATION The calendar says it’s Monday once again. It also says it’s the 2nd day of Pentecost, which of course means it’s a national holiday here in Denmark. It’s also my dear mother’s birthday today. In other words, this Monday offers a lot of different things.

Despite Pentecost and birthdays, I do not have a lot on my schedule, after a weekend filled with work. Of course, I’m going to celebrate my mother, but I also need to see if I can study a little; we have just started our study leave (non-school period allowing student to prepare for an examination), which is nice, but it also means that a dose of motivation is very needed, in order to get started with the studies.  Therefore, this Monday’s inspiration is this cup of coffee. This cup of coffee is what will kick-off the day today. What does your Monday look like?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s