1 up, 11 to go

Det har snart været et år undervejs, men nu er vi for alvor begyndt  at få sat nogle billeder op på væggene. Vi har fået et enkelt op, da det hurtigt viste sig, at der ikke var mere strøm på boremaskinen – typisk. Men, resten skal nok komme op, og det kommer de også snart, for nu er vi i det mindste begyndt.

Translation below.

IMG_6913

My Learning from Japan poster

TRANSLATION It have taken time, but now we officially have some photos on our walls. So far, only one poster is up on the wall, since the drill ran out of power, typically.  But, the rest will follow soon, they have to.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s