Personalize it

Jeg er helt forelsket i denne lille fine bolig. Jeg er vild med de mange farve, vild med kunsten, og helt pjattet med træet i hjørnet! Kan jeg flytte ind? Jeg synes det er fedt at se en bolig, som ikke ligner alle andres, og derudover, at der er så mange farver – det bliver hurtigt kedeligt med de nordiske hvid, grå og sort. Alle de små detaljer – tapetet, kunsten, planter, de mange små figurer og lysestager, giver boligen et personligt udtryk. Derudover synes jeg det er fedt at der et blevet plads til et lille skrivebord, det gad jeg godt have plads til hjemme hos mig selv.

Translation below.

Alvhem, Atelier KrogbeckAlvhem, Atelier Krogbeck 1Alvhem, Atelier Krogbeck 2

Photos taken from Alvhem

TRANSALTION I am completely in love with this home. I love the many colors, crazy about the art, and really like the tree in the corner! Can I move in? I think it’s nice to see a home that does not look like everyone else’s. All the small details – the wallpaper, the art, the plants, the many small figures and candlesticks, give the home a personal expression. What do you think?

 

Alvhem, Atelier Krogbeck 4Alvhem, Atelier Krogbeck 3

 

Atelier Krogbeck

En mening om “Personalize it

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s