Monday mood #4

Denne mandag er en af de slemme. Allerede fra i morges da jeg stod op, blev det for meget. Kan man skrue tiden tilbage og starte forfra og stå op igen, men uden faktorer som går morgenen sur? Billedet beskriver meget godt hvordan min hjerne er lige nu – meeeeeen forhåbentlig det vender efter frokost – der skal trods alt ikke så meget til at få vendt humøret, når man er i selvskab med andre mennesker.

Translation below.

Monday, Atelier Krogbeck

Photo taken from Pinterest

TRANSLATION This Monday is one of the bad ones. The grumpy Monday-mood already stared when I woke up – is it possible to turn back time and start the morning over? The photo describes my brain pretty good right now.

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s