Instagrammer of the month

Denne måned instagrammer er Céline Hallas. Hun er fotograf, og har en virkelig fed og personlig stil i sit hjem. Det var helt tilfældigt jeg fandt hendes instagram profil, da jeg researchede lidt for at finde nye spændende profiler at følge. Jeg elsker at der er så mange farver i hendes hjem, og så har hun også en forkærlighed for Bjørn Wiinblad. Hun er helt klart et ‘følg’ værd, hvis man er til farver, gamle design klassikere, og bare flotte billeder.
I kan finde hendes instagramprofil her, og så har hun en hjemmeside her, hvor i kan finde flere flotte billeder.

Psst. du kan læse sidste måneds instagramprofil lige her.

Translation below.

Celine Hallas, instagram

TRANSLATION This month’s instagrams are Céline Hallas. She is a photographer and has a really bold and personal style in her home. It was by chance I found her instagram profile when I researched a bit to find new exciting profiles to follow. I love that there are so many colors in her home, and she also loves for Bjørn Wiinblad. She is definitely worth a ‘follow’ if you’re into colors, design classics, and just great pictures.
You can find her instragram-profile here, and her website right here, where you can find more great pictures.
Psst. you can read the last month’s instagram-profile right here.

En mening om “Instagrammer of the month

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s