Cabinets, cabinets, cabinets

Jeg synes simpelthen at vitrineskabe er så flotte. De kan virkelig gøre noget særligt for et rum, og så kan de pynte samt være brugbare på samme tid, til at opbevare det man nu ønsker. En ulempe ved vitrineskabe er dog, at de har glaslåger, hvilket kræver at man dels kan finde ud af at pudse lågerne engang i mellem, men også at det man sætter ind i skabet er stillet pænt ind, så det ikke ser rodet ud. En fordel kan være, som skab 4 og 6 er, at de er malet hvide indvendigt, hvilket kan skabe et mere roligt og elegant udtryk.

Translation below.

Vitrineskabe

1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6

TRANSALTION I love showcases, they are so beautiful. They can really do something special for a room, and are decorative and useful at the same time. However, the display cabinets have glass doors, which means that you have to polish the glass windows once in a while, but you also have to think about what you put into cabinet is nicely placed so it does not look messy. The cabinets painted white inside, can create a more calm an elegant look, such as cabinet nr. 3, 4 and 6.

 

Atelier Krogbeck

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s