Kitchen dreams

Atelier Krogbeck, ktichen5

1 · 2 · 3

Her kommer en lille collage omkring flotte køkkener. Det grunder måske lidt i, at jeg selv overvejer at lave om i vores køkken. Da vi flyttede ind var køkkenet forholdsvis nyt, men det er bare ikke rigtig lige min stil – det er meget amerikansk og lidt for ‘tutte-nuttet’ efter min smag – det er stadig pænt, men ville foretrækker en anden bordplade eller nye låger…

Translation below.

 

Atelier Krogbeck, kitchenSkærmbillede 2018-04-12 kl. 13.05.278

4 · 5 · 6 · 7

TRANSLATION Heres a little collage of nice kitchens. I am actually considering a kitchen-makeover in my apartment, even though the kitchen is rather new – the former owner made new kitchen only a few years back, but it is not quite my style. Therefore, I am considering either changing the table top or the doors. 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s