I am Black Velvet Erik Mortensen – Haute Couture exhibition

Photos from Design Museum Danmark

Som jeg fortalte i et tidligere indlæg, så gik turen til Design Museum Danmark denne måned, for at se “I am Black Velvet” af Erik Mortensen udstillingen. Erik Mortensen var chef designer for Pierre Balmain.
Udstillingen var rigtig flot, i og med at Erik Mortensen har lavet noget virkelig flotte kreationer og modetegninger. Det var sjovt at komme helt tæt på haute couture kreationerne, som man normalt kun får lov at se i modemagasiner. Derudover er det sjovt at se, hvordan moden har udviklet sig gennem tiden, hvor fokus netop var på en enkelt designer.  Jeg vil dog sige, at jeg synes det var ærgerligt at der var dårlig belysning – der var opsat film fra catwalken, men farverne så kedelige og mørke ud på udstillingen i forhold til billederne fra catwalken. Hele setup’et var meget mørk, især da de fleste kollektioner er præget af sort, det var lidt ærgerligt. Det er desværre også derfor at billederne i denne omgang bliver dem fra museets egen hjemmeside, da mine egne blev meget mørke, men i kan se nogle af de flotte kreationer man kan se på selve udstillingen.

Udstillingen løber frem til d. 18 marts, så det er ved at være sidste udkald, og selvom belysningen ikke er i top, så er udstillingen klart et besøg værd! I kan læse mere om udstillingen lige her.

Translation below.

 

Skærmbillede 2018-03-08 kl. 13.20.34

Photos from Design Museum Danmark

 

TRANSLATION I went to Design Museum Denmark this month to see the “I am Black Velvet” by Erik Mortensen exhibition, as I mentioned earlier this month. Erik Mortensen was head designer for Pierre Balmain.
The exhibition was very nice, and it shows some of the very beautiful creations and fashion drawings made by Erik Mortensen. It was fun to see the haute couture creations up close, as you usually only get to see them in fashion magazines. In addition, it was interesting to see how fashion has evolved over time, where the focus was on just a single designer. However, it was a shame that there was poor lighting – there were small movie clips from the catwalk, therefor the colors looked very dark in the exhibition compared to the clips from the catwalk. The whole setup was very dark, especially since most of the collections are black. 

The exhibition runs until March 18th, so its the last call to see the exhibition yourself, and although the lighting very poor, the exhibition is definitely worth a visit! You can read more about the exhibition right here.

 

Atelier Krogbeck

2 meninger om “I am Black Velvet Erik Mortensen – Haute Couture exhibition

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s