Crush on: hyacinth glass

Titlen er lidt afslørende, for som den klart og tydeligt signalere, så er dette indlæg dedikeret til hyacintglas. Jeg synes simpelthen hyacintglas er så fine, og så kommer de i så mange flotte farver. Jeg synes også der er noget lidt fornemt og gammeldags over dem. Jeg er specielt glad for de helt gamle Holmegaardglas. Jeg er desværre ikke nogle hyacintglas pt. men skal på udkig nu her hvor loppe sæsonen snart starter – og så er de jo perfekte at have stående fremme her til påske! Er i også til hyacintglas, eller er det mig der er for gammeldags?

Translation below.

Photo credit 1 · 2 · 3

TRANSLATION The title is a bit revealing, because as it clearly signals that this post is dedicated to hyacinth glass. I think hyacinth glasses is so nice and they come in a lot of pretty colors. There is something a bit delicate and old-fashioned about them. I am especially fond of the old Holmegaard glasses. They are perfect for Easter!

 

4 · 5

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s