Monday mood #3

Det er endnu en gang blevet mandag, hvilket selvfølgelig byder på mandagens faste indlæg. Denne mandag står det i hyggens tegn. Jeg sidder pt i toget på vej hjem fra uni. Det er kold udenfor, det er mørkt udenfor, togene er forsinkede, og det eneste jeg har lyst til at komme hjem og hygge i sofaen til et afsnit af en serie med kæresten og rigtig hygge – og det kan kun gå for langsomt. Hvordan ser jeres mandag ud?

Translation below.

pictures taken from Pinterest

TRANSLATION Its Monday, once again. That means its time for Mondays regular post, which today is in the sign of “Hygge”. I am currently on the train, on my way home from the University. It is cold outside, it is dark outside, the trains are all delayed, and all I want to do is go home and snuggle up on the couch and just “hygge” with an episode together with my boyfriend. How is your Monday? 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s