Things to do in March

Så er vi endelig kommet til marts måned. Jeg må indrømme at jeg har glædet mig helt vildt meget til denne måned, for det betyder forår. Foråret er dog lidt forsinket her i landet, men jeg er optimistisk og håber det komme inden længe. Nu til sagen, her kommer min liste med ting og sager jeg vil lave denne måned.

1. Se Erik Mortensens “I am black velvet”-udstillingen på Design Museum Danmark
Jeg har luret lidt på udstillingen før, men da min mor spurgte om jeg ville med denne måned, sagde jeg straks JA. Til jer som ikke ved det, så byder udstillingen på haute couture-kreationer fra Erik Mortensen, som bl.a. har været designer for Balmain. I får et lille review af udstillingen, når jeg har været derinde.

2. Købe mig fattig på diverse lagersalg
Det er jo netop her til foråret at mange mærker sælger ud af deres tidligere kollektioner og varer. Det skal jeg selvfølgelig være med til, og mange begynder allerede her i marts. Jeg kommer med en lille guide til hvilke lagersalg jeg selv vil med til, og hvor de ligger henne i landet.

Translation below.

Atelier Krogbeck, plant, monstera

The light of spring in our livingroom 

TRANSLATION Finally March has arrived. I have been very excited about this month, mainly because March equals spring. Spring is a little late this year weather-wise, but I’m optimistic and hope it will arrive soon soon. Here comes my list of things I want to do this month.

1. See Erik Mortensen’s “I am black velvet” exhibition at the Design Museum Denmark
When my mother asked if I wanted to go see the exhibition this month, I immediately said YES. For those who do not know; the exhibition displays haute couture creations from Erik Mortensen, who have been head designer for Balmain. You will get a small review of the exhibition when I’ve been in there myself.

2.  Spend all my money on the many warehouse sales
Each spring many brands sell out of their previous collections and goods. Of course, I will be part of this, and many will already start in March. I will create a small guide to what stock sales I want to go to myself, and where they are being held.

Atelier Krogbeck

En mening om “Things to do in March

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s