Dear diary

Atelier Krogbeck, goals for 2018

A photo from one of the many delicious outings with friends

Kære dagbog…..

Februar har budt på mange ting, trods de kun 28 dage. Februar måned har budt på kulde og træthed. Februar har budt på skolestart, og lektielæsning er sat på dagsordenen igen.

Positivt set har måneden budt på et kæmpe plus; nemlig at det er lyst udenfor når jeg står op om morgenen. Vil dog sige jeg er lidt øv over, at vinteren først lige er kommet – minus 10 grader, og det er officielt forår i morgen?! Det skal der laves om på!  Trods brokkeri over vejret, så har februar budt på flere madpenge – ikke flere, men eftersom måneden ikke er så lang, er der rent faktisk penge tilbage, det jo ikke så dårligt 😉

Denne måned har i vist sig, at mange af mine gamle indlæg er blevet læst af jer der kigger med derude bag skærmene. Det er altid lidt sjovt, at gamle indlæg stadig har interesse. Mit Learning fra Japan-indlæg er stadig populært, men også mit indlæg med årets (eller sidste års) julebord er blevet læst en del.

Derudover har februar budt på lækker mad i lange baner. Jeg er blevet rigtig god til at spise ude med mine veninder, måske ligefrem for god, for der er ikke mange penge tilbage på kontoen. Synes dog, at penge investeret i mad med godt selvskab aldrig er en dårlig investering, så trods en let pengepung, vil jeg fortsætte med min nye vane.

Hvad har bød februar-måned på for jeres vedkomne?

Translation below.

Atelier Krogbeck, February

A photo from a very cold day

TRANSLATION Dear Diary…..

February has offered many things, despite the short 28 days. February has offered coldness and tiredness. February was the month of school start, and homework is on the agenda once again.

Positively, the month has offered a huge plus; it’s bright outside when I get up in the morning. However, I”m rather annoyed that the winter just really have begun, when spring was supposed to arrive – minus 10 degrees, and it’s official spring tomorrow ?! That must change! Despite the weather, February have offered more food-money – not more, but since the month isn’t that long, there is actually money left, that’s not that bad at all 😉

The past month you guys have been checking out many of my old posts. It’s always a little fun that old posts still have an interest. My Learning from Japan-posts is still popular, and my post with this year’s (or last year’s) Christmas table has also been read quite a lot.

In addition, February has offered a lot of delicious food. I have been very good at eating out with my girlfriends, maybe a tad too good, because there is not much money left on my bank account. However, I think that money invested in food with good company never is a bad investment, so despite a lightweight wallet, I will continue my new habit.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s