Monday Inspiration #4

Det her er lige hvad jeg har brug for i dag. Jeg startede dagen med højt humør, men efter at have været nede at svømme på uni med en veninde, er energiniveauet stille og roligt dalet. Udover at badeværelset ser helt vildt afslappende ud, så er ideen med planter på badeværelset helt sikkert en inspiration jeg vil tage til mig, når jeg engang bor et sted med et badeværelse, hvor der er plads til den slags.

Translation below.

atelier krogbeck, monday

Photo taken from Pinterest

TRANSLATION This is just what I need today. I started the day with lots of energy, but after exercise my energy-level has slowly dropped. Despite this bathroom looks  exceptionally relaxing, I really love the idea of plants in the bathroom.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s