Update on my posters

De af jer som har fulgt med herinde, kan måske huske min sidste update på mine plakater? Jeg har vidst flere gange nævnt, at de skal op og hænge – det er de stadig ikke kommet, men samlingen vokser stille og roligt. I kan her se mine plakater (undtagen min Learning from Japan- plakat, som står et andet sted i boligen). Jeg er specielt glad for min Caroline Sillesen-plakat – den yderst til højre – som jeg købte på KADK’s julemarked, og min olivengrens litografitryk af Monika Petersen. Som i kan se, har jeg skiften Chanel billedet ud med en sort ramme i stedet for den hvide, da jeg syntes den hvide fik et underligt skær – det ser meget bedre ud nu!

Atelier Krogbeck, art wall

TRANSLATION Those of you who have followed my blog may remember my last update on my posters?  Here you can see my posters (except my Learning from Japan poster, which is somewhere else in the home). I’m especially pleased with my Caroline Sillesen poster – the one at the far right – that I bought at KADK’s Christmas Market, and my olive-branch lithography-print by Monika Petersen. As you can see, I’ve changed the Chanel photo with a black frame instead of the white – it looks much better now!

Atelier Krogbeck, art wall

2 meninger om “Update on my posters

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s