Månedens instagrammer

Jeg vil lave et nyt tiltag på bloggen: nemlig, at jeg hver måned præsenterer jer for en blogger som jeg synes er interesserende. Det vil være alt fra bolig instragrammere til mode- og butiksinstragrams. Jeg håber dette nye tiltag vil falde i god smag, og i må meget gerne selv anbefale nogle interessante instagramprofiler til mig i kommentarfeltet.

Første Instgramprofil jeg vil introducere jer for er Krickelin, eller med fulde navn Kristin Lagerqvist. Hun er svensker, og har egen butik. Hendes instagramprofil byder primært på indretning og stillebens. I kan finde hendes Instagramprofil her.

Atelier Krogbeck, Instagram

All photos taken from Krickelin’s Instagram profile

 

TRANSLATION I want to introduce a new ‘monthly’ post: each month I want to introduce you guys to an instagram profile that I find interesting. I hope you will like this new approach on the blog, and if you have an Instragram profile to recommend yourself, please do not hesitate to write in a commentary. 

The first instagrammer I want to instroduce is Krickelin – her full name is Kristin Lagerqvist. She’s Swedish and has her own shop. Her instagram profile offers lots of photos os decor and still life’s. You can check out her Instagram right here

 

Atelier Krogbeck

3 meninger om “Månedens instagrammer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s