Mondaymood #2

Det mandag, det en ny uge og jeg er overraskende frisk. De seneste mange uger har jeg været ualmindelig træt, og har ikke formået at udrette det helt store, i forhold til hvad jeg har lagt af planer – bare det at gå ned i kælderen og hente gulvmoppen har været udskudt utallige gange, for det var for krævende. Det skal der laves om på nu. Jeg er som sagt frisk på en ny uge. Dagens mandagsbillede faldt jeg over i morges, da jeg sad og scrollede lidt ned på Pinterest. De sko, de metalfarver og det lyse billede er lige hvad jeg har brug for idag. Billedet illustrerer bare “at der skal ske noget”. Hvordan går i den nye uge i møde?

mandag 2

Photo taken from Pinterest

TRANSLATION its Monday, its the beginning of a new week, and I am surprisingly energized. The past couple of weeks I have been quite lazy and tired, an I have not been able to fulfill any of my plans, but this week it is going to change. I found this photo on Pinterest, when scrolling down the feed; the shoes, the metal colors and the light picture is just what I need today. the picture just says “action”. Have are facing the coming week?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s