Goals for 2018

Der er mange der laver et nytårsfortsæt, eller mange, og jeg må indrømme at jeg har været én af dem. I år har jeg dog valgt at gøre noget andet; nemlig at sætte nogle mål. De behøver ikke nødvendigvis at skulle føres helt ud i livet, men det er nogle mål, som jeg vil prøve at efterleve her i 2018. Hvis nogle af dem ikke bliver holdt på et tilfredsstillende niveau, kan det være de kommer med igen næste år ;p
1. Skære ned for sukkeret
Har prøvet den mange gange, men synes godt nok der har været skruet ekstra op for sukker-fronten herhjemme på det seneste.

2. Tage flere små-ture til udlandet
Vi bor i Europa, og har adgang til e masse spændende byer, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Jeg vil gerne udforske nogle flere europæiske byer, eller besøge dem jeg har besøgt igen igen 😉

3. Læse mere
Jeg kan rigtig godt lide at læse, specielt de gamle klassikere. Det vil jeg prøve at efterleve og vil i den forbindelse også prøve at skrue ned for computer- og telefontiden inden sengetid, og læse i stedet.
psst har også hørt det skulle være sundt koble af inden sengetid for bedre søvn – win win.

4. Købe mindre
Jeg har det med at pengene brænder i lommen ligeså snart alle regninger er blevet betalt. Jeg køber mange ting, som jeg også er glad for, men som jeg egentlig ikke mangler. Jeg vil derfor prøve at skære lidt ned for forbruget, og måske ligefrem spare op, så jeg kan købe nogle af de lidt dyrere ting jeg går og sukker efter.

5. Træne
Jeg elsker at træne, men jeg må indrømme at i nogle perioder er det hårdere end andre at komme ned i fitten. Jeg vil derfor prøve at have et mål der hedder jeg skal derned minimum 1 gang om ugen

6. Ikke have planer langt ud i fremtiden
Nogle gange kan det være svært ikke at undgå at have planer langt ude i fremtiden, men jeg må indrømme at jeg synes det er åndssvagt at skulle sidde og finde en ledig dag til at se ens veninder 3 uger frem, fordi ingen kan samtidig og har for mange planer.

7. Afprøve nye madretter oftere
Jeg elsker at lave mad, og kan rigtig godt lide at afprøve nye ting, men nogle gange er det bare nemmere at lave den hurtige pastaret eller købe en pizza. Har nogle kogebøger med opskrifter på virkelig lækker mad, så de må afprøves her i 2018.

Atelier Krogbeck, goals for 2018

Apropos food, this photo is from a breakfast-date with one of my good friends the other day.

TRANSLATION Many create new years resolutions each year, and I have been one of them. This year I’m going to do something else; I’m going to list a lot of goals, but they don’t necessarily have to be ‘fulfilled’, but will work as some kind of guidelines. If I do not live up to my goals, they may come on the list next year ;p

1. Cut down on sugar
Have tried to cut down many times, but lately I have been extra good at eating lots of sugar.

2. Take more small trips abroad
We live in Europe and have access to a lot of exciting cities, and it doesn’t cost much for  small weekend-get-away. 

3. Read more
I really like reading, especially the old classics. 
Psst has also heard it should be healthy disconnect before bedtime for better a sleep – win win.

4. Buy less
I buy a lot of things, but things I really don’t need. I would therefore try to buy less, and maybe even save up so I can buy some of the slightly more expensive things I like.

5. Exercise 
I love to train, but I have to admit that for some periods it is harder than others to get down to the fitness center.

6. No plans far into the future
Sometimes it can be difficult not to avoid planning far out into the future, but it’s ridiculous that you have to find a day to see your friends three weeks into the future.  

7. Try out new dishes more often
I love to cook and really like trying out new things, but sometimes it’s just easier to make the quick pasta dish or buy a pizza. Have some cookbooks with recipes of really delicious food so they must be tested here in 2018.

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s