Put some color on it

Atelier Krogbeck, Ricardo Bofill

All photos taken from here

Jeg faldt tilfældigvis over en artikel om bygningen La Muralla Roja, kendt på engelsk som The Red Walls. Normalt er jeg ikke så vildt begejstret for moderne bygninger, da jeg ofte synes de ødelægger omgivelserne, eller de ligner stålkasser, som ligner de mange andre kedelige bygninger. Da jeg så denne var jeg ret overrasket over hvor fed en bygning det er. Jeg er vild med de mange farver, som virkelig liver området op (tjek billedet med bygningen set udefra), og de minder mig lidt om den danske kunstner Poul Gernes – måske han har fået inspiration fra ham?. Alle elskere af farven lyserød ville da gå helt amok ved denne bygning 😉 Arkitekten bag er spanskeren Ricardo Bofill, og i kan se flere billeder af bygningen og læse mere om ham lige her. Hvad synes i om bygningen?

Atelier Krogbeck, Ricardo Bofill 1

Atelier Krogbeck, Ricardo Bofill 2Atelier Krogbeck, Ricardo Bofill 9

 

TRANSLATION I recently found an article showing this building called La Muralla Roja, also known as The Red Wall in english. Normally I’m not a fan of modern buildings, because I think they tend to destroy the surroundings or that they all look alike. When I saw this one I was surprised how cool a building it is. I love the many colors, which really gives new life to the area, and reminds me of the Danish artist Poul Gernes – maybe the architect got some inspiration from him? The architect behind this building is Ricardo Bofill, and you can read more about the building and him right here. What do you think og the building?

Atelier Krogbeck, Ricardo Bofill 4

Atelier Krogbeck, Ricardo Bofill 3

2 meninger om “Put some color on it

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s