Mondayinspiration #3

Jeg har netop afleveret en eksamen her i formiddags, efter at have skrevet løs hele weekenden – tarveligt at lægge en eksamen fra fredag til mandag, men så ved man da hvad man skal bruge sin weekend på.
Jeg ville blot vise dette fine billede. Jeg kunne simpelthen ikke stå fo de fine farvede lys. Jeg har lidt en forkærlighed for guld og messing, men de farede lys sætter virkelig prikken over i’et. Når man tænker over det, så er det lidt kedeligt, at det er blevet kostume kun at bruge hvide lys derhjemme, for de farvede her giver et helt andet liv. Hvad synes i?

Atelier Krogbeck, inspiration

Picture taken from Pinterest 

TRANSLATION I have just sent in an exam that I have been working on all weekend – mean to put an exam from Friday to Monday, but on the other hand You know what to do all weekend. 
I just wanted to show this picture. I love the colored candles. I have a preference for gold and brass, men the colored candles puts a finishing touch to the look. Actually, I think it’s kind of boring everyone uses white candles all the time, because the colored ones gives a whole new kind of life to the room. What do you think?

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s