Kvium’s ‘Cirkus Europa’ exhibition

Atelier Krogbeck, Kvium

I går var jeg på Arken for at se Michael Kviums ‘Cirkus Europa’-udstilling. Jeg har kendt til Kvium og hans værker i mange år, da jeg har nogle forældre som har ham hængene på væggene derhjemme, og de gjorde netop indtryk, da jeg som lille synes hans ansigter så uhyggelige ud.
For at være ærlig syntes jeg, at udstillingen var lidt skuffende, hvis man sammenligner med nogle af hans andre udstillinger jeg har set. Selve værkerne var rigtig gode, men hele essens for udstillingen som helhed fik man ikke helt med, når man gik rundt for sig selv. Der var ingen introduktion til selve udstillingen, udover en video, som ikke var særlig informerende, med Rune Klan, som var ‘første stop’ gennem udstillingen. Hvis ikke man har orienteret sig på forhånd omkring hvad udstillingen omhandler, så fanger man ikke essensen ordeneligt. Når det så er sagt, så når man kigger tilbage på udstillingen som helhed, efter at have gået rundt, kan man se humoren med andre øjne. Jeg vil dog også pointere, at der var rigtig mange mennsker, hvilken selvfølgelig også kan have influeret oplevelsen. Derudover synes jeg at det fede ved Kvium, og denne udstilling er, at mange af hans motiver går igen, som jeg synes er en fed og finurlig detalje.
Udstillingen slutter allerede på d. 14 januar, så det er ved at være sidste udkald, men I kan finde mere information her.

Atelier Krogbeck, Kvium

TRANSLATION Yesterday I went to see Michael Kvium’s ‘Circus Europe’ exhibition at Arken museum. Honestly, I was a bit disappointed, compared to his earlier exhibitions. The paintings themselves were very good, but the essens of the exhibition got lost, when walking around by yourself. There were no proper introduktion to the exhibition, despite a video (not a very informant one), which was the ‘first stop’ through the exhibition. I You haven’t read about the exhibition and the message of it beforehand, it was difficult to understand. However, looking back at the exhibition, You can see the humor from another perspective. Furthermore, I think it is important point out that there were many people yesterday, which could have had an impact of the experience. One thing I like about Kvium is that some motives and illustrations recurs throughout the exhibition, which I think is a nice detail.
The exhibition ends January 14, and You can find more information here.

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on
logo_b

En mening om “Kvium’s ‘Cirkus Europa’ exhibition

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s