Mandagsmood #1

Denne mandag byder på et mandagsmood billede. Idag har det været meget koldt – det føles som om graderne er droppet 5 grader i løbet af natten. Trods dette har det været rigtig dejligt vejr, og det gør altså bare at man bliver lidt gladere på en mandag. Solen skinnede, blå himmel og frysende koldt – men på den gode måde. Billedet er fra Assistentens Kirkegård i dag. Synes simpelthen busken var så fin med frosten på bladene, at jeg var nødt til at tage et lille billede 😉

Atelier Krogbeck, mondaymood

TRANSLATION This Monday-mood-photo offers a freezing one of its kind. Today have been very cold, and it feels like the weather dropped 5 degrees overnight. Despite the cold, I think today was a beautiful day, which brings up the mood on an ordinary monday. The photo is from today, when I went to Assistens Cemetery for a walk. 

 

Atelier Krogbeck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s