A little NYE greeting

Et lille forsinket god jul og godt nytår!

Det har stået lidt stille herinde på det sidste, og det skyldes at jeg er gået fuldstændig i eksamens-mode. Jeg har sidder begravet i en kæmpe eksamen siden før jul til i tirsdags, været til endnu en eksamen idag, og så har jeg yderligere to eksamener tilbage. Det er træls at gå til eksamen, men hvis man kigger positivt på det, så glæder jeg mig sindsygt meget til de er overstået – så kan jeg få presset fra skuldre helt af. Da jeg afleverede en stor skriftlig eksamen røg en lille smule af presset, og idag efter endt eksamen, røg der en smule mere – og må må siges at føles skønt! Den næste eksamen jeg skal til, skal der ikke læses så meget op, så jeg får massere af tid til at se alle mine skønne veninder i næste uge, det bliver dejligt, for det kan godt være svært at finde tid, nu hvor alle laver noget forskelligt.
Nok om det, nu skal det handle om stuen. Vi er stadig ikke helt færdige med vores lejlighed – dog er det kun billeder der skal op og hænge, så det er et mindre indgreb på indretningen der mangler. Men, nu er jeg begyndt at få tanker om at rykke rundt i stuen igen, igen. Jeg kommer lige med en lille update, hvis jeg ender med at gøre det. Det kræver bare at jeg får min kæreste til at hjælpe mig, for kan ikke flytte vores kæmpe købmandsdisk, for den vejer et ondt år. I får lige her lidt inspirations billeder jeg fandt på Alvhems hjemmeside – det er lidt a la dette jeg har i tankerne: flytte vores sofa til den anden side af rummet henne ved vinduet, og så flytte købmandsdisken for enden, men vores spisebord ved siden af – hvis det giver mening?

Det blev alligevel et længere indlæg af slagsen, men som sagt, så viser jeg billeder hvis jeg vælger at rykke rundt, og selvfølgelig også billeder af stuen når billederne langt om længe er kommet op at hænge.

Translation below.

Atelier Krogbeck, Alvhem 2Atelier Krogbeck, AlvhemAtelier Krogbeck, Alvhem 1all photos taken from Alvhem

 

TRANSLATION A little late Christmas-greeting and happy new year!

I have been quite silen lately due to exams. I have been buried with exams since just before Christmas. I turned in a big assignment last Tuesday, and had another exam today – only two more left. Exams suck, but on the bright side, when its over I can start relaxing. I have had this pressure on my shoulders. When I handed in the first exam I could feel a little of the pressure were gone, and another bit of pressure went off today. There isn’t much to read for preparation for the next exam, therefor I enjoy finally having time to see my friends next week – it’ll be great. Sometimes its difficult to find time to see each other, when we all have different thing going on in our lives. 
None the less, I wanted to show this livingroom. We still aren’t completely finished with our apartment. However, I’m considering re-arranging the livingroom once again – a bit similar in these photos, furniture-arranging-wise. 

It was nevertheless, this ended up as a long post, but I will show pictures if I choose to rearrange.

Atelier Krogbeck

 

 

Don’t forget to follow me on

logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s