Merry Christmas

Atelier Krogbeck, Christmas

Så blev det juleaften, med eller uden julehumøret oppe. Jeg fik købt alle mine julegaver og pakket dem ind for leden, så slipper man for det sidste julestress – plejer at købe de sidste julegaver d. 22 eller 23 december, men det slap jeg for i år. Jeg skal holde jul hjemme hos mine forældre i år, og der er allerede blevet pyntet fint op. Vi har i år dækket bordet lidt utraditionelt – kan vise et billede af det en af de kommende dage, trods utraditionel borddækning, er resultatet blevet rigtig godt! Hvordan skal i holde jul?

Atelier Krogbeck, Christmas

Atelier Krogbeck, Christmas

TRANSALTION Christmas eve has arrived. I managed to buy my Christmas presents in good time this year – usually I end up buying the last ones on the 22nd or 23rd og December. I’m celebrating Christmas at my parents house, which already is decorated very nice. This year we decorated the Christmas table a bit untraditionally, but very nice – I will show some pictures the coming days. Where er you celebrating Christmas?

Atelier Krogbeck

 

 

Don’t forget to follow me on

logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s