#søgerjulestemning

Julestemningen har ikke nået mig endnu, og det er jeg super nede over. Jeg elsker at være i julestemning – prøvede sågar at se en julefilm for leden og høre radiosoft jul, men intet har virket. Der er intet bedre end julen når man er i julestemning – nogle gange kommer jeg i julestemning allerede i september måned (det lidt mærkeligt, men den forsvinder heldigvis igen, så der er lidt tilbage når vi når december). Jeg har dog fået pyntet meget meget lidt op, i håbet om at få lidt jul ind på sjælen dette år. Som i kunne se i mit tidligere blogindlæg, så har min Kay Bojesen abe fået nissehue på. Derudover har jeg pyntet min by Lassen lysestage op med fint julepynt – så lidt jul er der i hjemmet, bare ikke stemningen 😦 Har i nogle forslag til, hvordan man rigtig kommer i julestemning?

Atelier Krogbeck, Christmas

My by Lassen candlestick holder

TRANSLATION I’m not in Christmas-mood yet :(((( I love being in Christmas-mood – I even tried to watch a Christmas movie and listen to Christmas songs the other day, but  unfortunately it didn’t work. There is nothing better than Christmas when you are in the Christmas-mood – sometimes I’m already into Christmas in September (it’s a little strange, I know). However, I have been decorating the apartment with a little bit of Christmas ornaments here and there. As you could see in my previous blog post, my Kay Bojesen monkey got Christmas hat. Furthermore, I have decorated my by Lassen candlestick holder with nice Christmas ornaments –  Do you have any suggestions on how to really come to the Christmas party?

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on
logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s