Things to do in December

Den var næsten helt blevet forbigået, så her kommer den – hellere sent end aldrig!

1. Skøjte med kæresten
Jeg har altid været afsted på de offentlige udendørs skøjtebaner hvert år til jul. Det har dog haltet lidt på den front de seneste par år, og har derfor sagt til min kæreste, at i år skal ham og jeg afsted på skøjter, selvom han er lidt utilfreds med ideen – tror han er lidt som Bambi på glatis..
Har primært været på den der lå på Kgs. Nytorv, men den har desværre været nedlagt de seneste par år grundet metrobyggeriet. Derfor tænker jeg at den skøjtebane vi skal prøve vores kræfter af på, må blive den ved Frederiksbergs runddel. I kan læse mere om skøjtebanen lige her.

2. Julemarked
Nogle af jer har måske læst med herinde, og allerede set min guide til året julemarkeder? I hvertfald så skal jeg på julemarked – jeg har allerede været på Finders Keepers sidste weekend og Kadk’s allerede i november måned. Dog vil jeg stadig meget gerne i jule-Tivoli og på Christianias julemarked.

3. Gåture i sneen
Den er måske lidt urealistisk, men elsker sne og synes det er simpelthen så hyggeligt at gå ture i snedækkede landskaber, men sneen skal først være dejlig sprød, så den knaser under fødderne. Indtil videre har det kun været slud-agtigt snevejr, øv.

Kay-Bojesen

My small Kay Bojesen monkey is ready for Christmas

TRANSLATION 
1. Ice-skate with my boyfriend
I have always been ice-skating at the public outdoor ice skating rinks each year for Christmas. However, its a couple of years since I last went. Therefore told my boyfriend that this year he and I will go skating, even though he is a little dissatisfied with the idea.

2. Christmas market
Some of you may have  seen my guide to this years best Christmas market? Anyhow, I’m going to Christmas Market – I’ve already been to the Finders Keepers Christmas market last weekend and Kadk’s in November. However, I would still like to go to Christmas Tivoli and the Christiania Christmas Market.

3. Walking in the snow
It may be a bit unrealistic, but I love snow, and I love long walks in the white landscapes, but the snow must crispy so it crashes under the feet – thats the best kind of snow. So far, it have not arrived.

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on
logo_b

En mening om “Things to do in December

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s