End of semester + market recommendation

Så er semesteret afsluttet – i fredags for at være helt præcis. Det får en til at tænke på om man nu har valgt den rigtige uddannelse. Hvis man skal skifte uddannelse er det lidt sidste chance her på 3. semester, i følge mig selv, så man ikke kommer til at ‘spilde’ flere SU-klip og tid for den sags skyld. Derfor har tankerne kørt rundt, specielt fordi jeg har set mange fra mit studie falde fra – vi startede omkring 140 sidste sommer, og nu er vi lidt under 100 tilbage. Jeg er dog kommet med den konklusion, at det er den rigtige uddannelse jeg har valgt – nogle fag skal bare overstås, men helt overordnet, så synes jeg det er en sjov studieretning, og når man kommer ind i de dagligt teoretiske fag begynder det først at blive rigtig spændende! Oven i det, så hvis jeg tænker tilbage til dengang jeg blev optaget officielt begyndte jeg at græde af glæde. Jeg pendler 2 timer hver vej til universitetet, og det at jeg stadig hænger ved og kommer til alle timer, må være et tegn på det er det rigtige valg for mit vedkomne – man kan bare nogle gange godt komme i tvivl, når der er så mange forskellige linjer at vælge i mellem.
Er der andre der har overvejet om jeres uddannelse var den rigtige?

Forresten så var jeg på Finders Keepers julemarked idag, og de havde rigtig mange fine ting – nu er det godt nok sidste dag idag, men de har markeder igen til foråret, og der kan det klart anbefales at besøge det. Der er alt fra smykker og tøj til møbler og bolig interiør.

Atelier KrogbeckPhoto of today brunch before the market

TRANSLATION
The semester has come to an end – last Friday to be exact. It makes you think about wether you have chosen the right education. Personally, I think that the 3rd semester is the last chance to shift line of education. I’ve seen many of my fellow students ending their studies – we started around 140 last summer, and now we’re just under 100 students left. However, I have come to the conclusion that it is the right education I have chosen. WHen I think back till the day I was oficially accepted at the University I cried of happiness. Furthermore, I travel 2 hours each way to the University, and I think that the fact I still keep coming to every class must mean something.
Are there other people who have considered whether your education was right?

Btw. I went to the Finders Keepers Christmas market today and they had a lot of great stuff. Its the last day of the market today, but they have markets again in the spring, and I can definitely recommend it a visit based on todays visit!

 

Atelier Krogbeck

 

 

Don’t forget to follow me on
logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s