Christmas gifts for him

Der er intet så svært som at finde gave til manden, kæresten, broderen eller faderen, når de ikke ønsker sig noget – eller ikke ønsker sig noget andet en underbukser og sokker. Og det er altså også kedelige ting at give! Derfor har jeg samlet nogle ting som kunne være gode gaver til herrerne, mens det stadig er praktisk, som mænd altid synes ting skal være. Eller nogle er tingene er praktiske.. eller måske kun nogle få af dem faktisk…

 

Atelier Krogbeck, Christmas gifts for him

watch · decanter · whiskey glasses · knives · headphones · pepper mill · bottle opener · card holder

TRANSLATION:
There is nothing as hard as finding af gift for men, when they never wishes for anything – or at least do not wishes anything but underwear or socks, which is very boring things to give! Therefore I have collected some goodies for the gentlemen, that actually also is a bit practical, which is the only thing that matters in the world of men!

 

Atelier Krogbeck

 

Dont forget to follow me on

logo_b

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s