De bedste julemarkeder 2017

Der allerede gået lidt jul i den her på bloggen. I denne omgang vil jeg præsentere jer for nogle af de julemarkeder som jeg skal besøge, og de julemarkeder som jeg altid har været til. Jeg har allerede været på julemarked, nemlig KADK’s julemarked, som blev afholdt allerede i slutningen af november, som også bød på mange fine varer og unika ting, hvor man hurtigt kan købe sig fattig.

img_9611.jpg

Christianias julemarked
Der er hvert år julemarked i Den Grå Hal på Christiania. Jeg har været der flere gange, selvom der de seneste par år har været proppet med mennesker, og man kan komme til at stå som sild i en tønde, hvis man kommer i weekenderne. Trods dette, så synes jeg at Christianias julemarked byder på sjove og anderledes ting og sager, som man ikke kan finde andre steder.

Hvornår: 9. til 20. december kl. 12-20
Sted: Den Grå Hal på Christiania
Læs mere: http://www.dengraahal.dk/template.php?id=3

Finders Keepers julemarked
Finders Keepers holder markeder flere gange om året, og hver gang det bliver afholdt har jeg skulle arbejde, så har desværre ikke kunne være deltager til et af dem endnu. Det skal der laves om på her til december, for i år holder de et ekstraordinært julemarked på Papirøen, som jeg selvfølgelig skal med til.

Hvornår: 9. og 10. december kl. 11-17
Sted: Papirøen
Læs mere: https://finderskeepers.dk/design-markeder/finderskeepers-christmas-x-papiroeen/

 

Tivolis julemarked
Tivoli bliver hver jul pyntet så fint op. Det er lidt en tradition, at jeg skal i jule-Tivoli hver jul – selve julemarkedet synes jeg ikke er noget specielt, men det er så hyggeligt at tage derind, drikke varm kakao og tulle rundt i haven og se de flotte juledekorationer.

Hvornår: 18. november til 31 december.
Sted: Tivoli, Kbh
Læs mere: https://www.tivoli.dk/da/saesoner/jul

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on

logo_b

 

En mening om “De bedste julemarkeder 2017

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s