Royal Copenhagen Christmas tables

image1
Hvert år inviterer Royal Copenhagen kendt, royale og juleentusiaster ind for at vise deres julebord. I år er turen kommet til de danske balletdansere fra Det Kongelige Teater. Det er nogle fine borde i år, men må indrømme at de ikke har været ligeså fortryllende, som nogle af de forgangne år. Man kan se bordene fra d. 17 november til 31 december.

 

Processed with VSCO with f2 presetimage3
Translation:
Every year Royal Copenhagen invites interesting people inside to decorate their Christmas table. This year Danish ballet dancers from Danish Royal Theater have gotten the change to show their Christmas tables. The tables are very nice, but must admit that they are not as enchanting as past years. You can see the tables from November 17 to December 31.

 

image4Processed with VSCO with f2 presetimage6

 

Atelier Krogbeck

 

Don’t forget to follow me on 

logo_b

En mening om “Royal Copenhagen Christmas tables

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s